Bedste overfladebehandling til våben - Online Våbenhandler | Stort udvalg af Skytteudstyr og Blankvåben

Træffes Mandag til Fredag imellem 16:00 til 18:00Lørdag imellem 10:00 og 14:00Søndag er der lukketRing på nummer 4242 4446

Gå til indhold

Bedste overfladebehandling til våben

Info
Hvad er Cerakote? Cerakote er en polymer-keramisk (keramiske partikler) sammensat coating som kan benyttes på metal, plastik, polymer og træ. Den unikke sammensætning forstærker fysiske egenskaber som beskyttelse mod slitage, rust, kemiske stoffer samt slag. Cerakote er meget tyndt, nærmest som vand, hvilket betyder at det påførte lag ikke er meget tykkere end f.eks. en brunering. Cerakote påføres en affedtet sandblæst overflade.

Armis tilbyder cerakote behandling af næsten alle former for overflader. Der er der indkøbt stor kabine til glasblæsning, malerkabine med ventilation samt kar til afrensning. Ovnen kan klare emner i 1,5 meters længde.

Der bliver som hovedregel lavet behandlinger om søndagen, hvor stumperne kan sendes/afhentes igen mandag.

Der benyttes udelukkende H-farver hvor der iblandes hærder som efter påføring ovnhærdes. Den fulde process består i affedtning i rensekar, glasblæsning, hvorefter emnet kommer i ovn således at eventuelle fedt & olie-rester trækkes ud. Emnet bliver herefter afvasket yderligere en gang, hvorefter der påføres cerakote med airbrush anlæg. Emnet kommer derefter i ovn på 150 grader i ca. 1 time. Stencils påføres når emnet ved 80 grader efter 5-15 minutter.

Plastik får 80 grader i 2 timer og Træ 65 grader i 2 timer. Vær opmærksom på overflader som "blød" plastik samt gummi IKKE er muligt at behandle!

Cerakote kan give forskellige overflader alt efter hvor megen hærder der tilføjes: Matt finish 24:1, Satin finish 18:1 og Semi Gloss 12:1. Den nye Elite serie er kun 18:1 - Armis behandler med forholdet 18:1

Det er muligt at fremstille forskellige stencils så man kan få mønster i 2 eller flere farver.

Der kan også behandles motordele idet cerakote holder til temperature på op til 430 grader.

Er du i tvivl om holdbarheden, så er der lavet en ASTM B117 test hvor forskellige overflader testes i et kammer med salt dampe. En blånering & Rustfri stål, viser rusttegn efter allerede 24 timer. Efter 2034 timer begynder det så småt at kunne ses på cerakote.

I en holdbarheds test ASTM D2794, bliver overfladen udsat for slag, hvor højden på vægten øges 1 tomme pr. time. Der undersøges derefter for revner eller afskalling. Cerakote tålte 160 tommer/pund hvilket er det højeste testen kan måle.

Se video om udendørs holdbarhed  - eller besøg Cerakote hjemmeside hvor der ligger videoer af forskellige tests.

1 - Pakker sendes direkte til adressen!
2 - Dele skal være adskilt, afrenset og klar til behandling

Benyt nedenstående kontaktformular til at beskrive hvad du ønsker at få behandlet med cerakote. Du vil derefter modtage en mail med en pris på opgaven.
Gloss Black

Burnt Bronze

Hunter Orange

Zombie Green

Titanium

Armor Black

MagPul Flat Dark Earth

Gold

Graphite Black

USMC Red

Electric Yellow

NRA Blue

Desert Sand

McMillan Grey

Bright White

Satin Aluminium

Sniper Grey

Blue Titanium

GenII Graphite Black

SIG Pink

Gloss White

Tungsten

Solid Green Leaf

O.D. Green

Bright Pink

Vortex Bronze

Satin Mag

Ral 8000

Chocolate Brown

BESKRIVELSE
1 Farve
2 Farver
+Stencil
AR15 (handguard, upper & lower)1700,-1900,-2600,-
Riffelpibe1200,-

Pistol (Slæde & Ramme)1000.-1300,-2000,-
Slæde / Ramme enkeltdel500,-750,-
Haglbøsse1600,-1800,-
Forskellige former for enkelt opgaver
Kun GlasblæsningPistol: 200,-Riffel: 350,-AR15: 400,-
Send en mail med hvilke ønsker du har, så svares der med en pris på opgaven.
Tilbage til indhold