Personliggør din skyder - Online Våbenhandler | Stort udvalg af Skytteudstyr og Blankvåben

Træffes Mandag til Fredag imellem 16:00 til 18:00Lørdag imellem 10:00 og 14:00Søndag er der lukketRing på nummer 4242 4446

Gå til indhold

Personliggør din skyder

Info

Armis kan nu tilbyde forskellige typer custom arbejde på våben. Der er indkøbt fræser, drejebænk samt svejseværk, således at mange opgaver vil kunne udføres. Som novicer på området skal det påpeges at, ved decideret bøssemager arbejde, man tager kontakt til udlært bøssemager. Vores baggrund ligger som maskinarbejder & industri tekniker.

Ud over fræse opgaver kan desuden tilbydes cerakote overfladebehandling, således der leveres et komplet arbejde. Rustfrit kan tilbydes glaspoleret.

Armis har selvfølgelig bøssemagertilladelse.

Nedenfor er vist lidt inspiration samt priser.
Denne Llama har fået fræset 3 spor i slæden, er efterfølgende glasblæst og blevet farvet med Vortex Bronze på slæden og Gold på piben. Hele behandlingen koster 1500,- kr.
Denne Norinco Sport har fået fræset toppen af slæden således at siderne er i 45 grader og toppen er flad. Derefter er slæden farvet i Flat Dark Earth og piben i Graphite black. Prisen er 800,- for fræsningerne og 700,- for cerakote.
Revolveren er adskilt hvorefter den er afrenset. Derefter er den blevet glas-poleret, og alle dele er efterfølgende blevet smurt og samlet igen. Prisen på arbejdet er 600,-
Denne Smith & Wesson Model 41, er blevet fræset således der er ventileret skinne. Den er efterfølgende blevet glasblæst og cerakoted i Graphite Black. Prisen på selve fræsearbejdet er 800,- hvorefter man kan vælge at få den cerakoted, så ender prisen på 1200,- i alt. Man kan også vælge at få den bruneret, hvilket dog ikke er noget Armis udfører.
Denne Smith & Wesson Model 41, er blevet fræset således der er ventileret skinne. Forreste sigte er fræset væk og der er fræset ud til red-dot. Den er efterfølgende blevet glasblæst og cerakoted i Graphite Black / Satin Aluminium. Prisen på selve fræsearbejdet er 1200,- hvorefter man kan vælge at få den cerakoted, så ender prisen på 1600,- i alt. Man kan også vælge at få den bruneret, hvilket dog ikke er noget Armis udfører. Red-dot er et Falke M, til en pris på 1300,- så en total for at få lavet sin M41 som denne, er 2900,-
Tilbage til indhold