Salg af Peberspray - Online Våbenhandler | Stort udvalg af Skytteudstyr og Blankvåben

Træffes Mandag til Fredag imellem 16:00 til 18:00Lørdag imellem 10:00 og 14:00Søndag er der lukketRing på nummer 4242 4446

Gå til indhold

Salg af Peberspray

Diverse
Peberspray må udelukkende anvendes i hjemmet, og kun til selvforsvar. Køb nogle stykker, og placer dem forskellige steder i dit hjem.
Peberspray skal transporteres direkte til ens hjemme adresse efter køb. Bøden er 3000,- for at besidde peberspray i det offentlige rum.
Peberspray må kun sælges til personer der er fyldt 18 år.
Peberspray skal opbevares forsvarligt og utilgængelig for uvedkommende.

Med mindre du allerede er kendt kunde, skal der ved køb fremvises ID. Alternativt kan ID sendes til mailadressen der findes under Kontakt .
KO-FOG 40ml
Peberspray
Tysk fremstillet 40 ml biologisk nedbrydligt koncentreret peberspray (10% Oleoresin Capsicum), med en "sprøjtelængde" på 2-3 meter, som sendes i en tågeagtig form.
Tilgængelighed: 18
50,00 kr
Tilføj
KO-FOG 50ml
Peberspray
Tysk fremstillet biologisk nedbrydligt koncentreret peberspray (10% Oleoresin Capsicum), med en "sprøjtelængde" på 2-3 meter, som sendes i en tågeagtig form.
Tilgængelighed: 36
60,00 kr
Tilføj
KO-Jet 40ml
Peberspray
Tysk fremstillet 40 ml biologisk nedbrydligt koncentreret peberspray (10% Oleoresin Capsicum), med en "sprøjtelængde" på 4-5 meter, som sendes i en koncentreret stråle.
Tilgængelighed: 8
50,00 kr
Tilføj
Fakta om Peberspray:

  • Peberspray, også kaldet OC (Oleoresin Capsicum), er beslægtet med tåregas – men er langt stærkere.
  • Indholdet  består af cayennepeber eller chili, som er blandet i opløsningsmiddel.  Det fyldes i en spraydåse, som indeholder drivmiddel, der hjælper dåsens  indhold ud i en tynd stråle.
  • Peberspray kan ramme på mellem seks og syv meters afstand.
  • En  dåse peberspray indeholder omkring to millioner Scoville Heat-units,  der er en enhed til at måle frugter og grøntsagers styrke.
  • Dermed  svarer pebersprayens styrke omtrent til styrken for verdens stærkeste  chili. En stærk thailandsk ret måler typisk mellem 50 til 200 på  Scoville-skalaen.
  • Bliver man ramt af peberspray i ansigtet,  medfører det akutte smerter i øjne og på huden, tåreflåd og flåd fra  næsen, vanskeligheder med vejrtrækning, hoste, generelt ubehag i kroppen  samt ufrivillig blinken eller lukning af øjnene.
  • Vand reducerer virkningen hurtigere.
  • Når  en person rammes af sprayen, er vedkommende i de fleste tilfælde ude af  stand til at orientere sig og tvinges derfor til at opgive et eventuelt  angreb eller udvise fysisk modstand.
  • Blindheden varer i omkring  en halv time. Det generelle ubehag forsvinder typisk helt efter to  timer, og sprayen giver ikke varige skader.

Tilbage til indhold