Armis til salg - Online Våbenhandler | Stort udvalg af Skytteudstyr og Blankvåben

Træffes Mandag til Fredag imellem 16:00 til 18:00Lørdag imellem 10:00 og 14:00Søndag er der lukketRing på nummer 4242 4446

Gå til indhold

Armis til salg


Må erkende at overtagelsen af Armis ikke rigtig er mig, så derfor sættes Armis til salg. Du har derfor nu mulighed for at starte op med en allerede fungerende virksomhed inklusiv våbenskabe, boksdør, alarmsystem, varelager & hjemmeside samt godt udvalg af reservedele.

I prisen indgår bl.a. - 25 rifler skab samt en boksdør i EN 1143-1 grad 1. Komplet, stort, alarmanlæg med service, stort reservedele lager samt diverse emballage til forsendelser, hjemmeside, facebook side samt anden salgs side. Der kan tilbydes overtagelse/køb på farvorable vilkår, som f.eks. financiering, således man kan komme igang uden at skulle lave nogen større investering.

Nyere motorcykel kan eventuelt indgå som del af betaling. Er du oprigtig interesseret, kan du skrive til mailadressen så tager vi den derfra.

Alternativt sælges varer i større eller mindre partier, så hvis du f.eks. ønsker kun at købe lommeknive, så skriv hvad du ønsker, hvorefter du modtager en email med et godt tilbud. Der skal dog være tale om et større udvalg! Du er også velkommen til at byde på større dele af varelager, for, ALT skal væk :-)

Udstyr til cerakote er ikke med i ovenstående og vil blive brugt i det nye firma!
Benyt JUL2021 eller RABAT30 som kupon kode
Tilbage til indhold